Haarzicht

Wilt u ook graag landelijk maar betaalbaar wonen in een prachtige omgeving? Waar u ongestoord kunt genieten van rust en ruimte, maar toch met alle voorzieningen in de buurt? Een absolute buitenkans voor de liefhebber van groen wonen, dicht bij de stad.

Heerlijk rustig wonen in Haarzicht
Het ruim omgezette project Haarzicht bestaat straks uit vijf buurten. Alle buurten krijgen een geheel eigen woonsfeer. Die wordt gecreëerd door steeds op een speelse manier te variëren met architectuur en met de indeling van het stratenplan. Daarnaast zorgt het planten van bomen en heggen voor een landelijke uitstraling. Het maakt Haarzicht een prettige en kindvriendelijke omgeving om in te wonen. Voor de kinderen komt er op Haarzicht ook een basisschool en kinderopvang. In totaal zijn er ongeveer 510 woningen gebouwd. GroenWest heeft hier 49 woningen. 

De ligging
Haarzicht is een plek met een rijke historie en prachtige omgeving. Aan de ene kant liggen het historische kasteel 'De Haar' en het landgoed Haarzuilens. Aan de andere kant ligt de Haarrijnse plas. Hier kunt u heerlijk wandelen, zwemmen en recreëren. Alle nodige voorzieningen vindt u vlakbij in het dorp Vleuten. 

De woningen
De woningen zijn ruim en modern vormgegeven. Zowel aan de buitenkant als van binnen. De woningen hebben een voor- en achtertuin en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Bij de bouw wordt gewerkt met de nieuwste bouwtechnieken. Hierdoor zijn de huizen straks goed geïsoleerd. Gas komt er niet meer aan te pas in Haarzicht. Iedere woning beschikt over een moderne warmte-pomp. Deze vervangt de 'ouderwetse' cv-ketel en maakt uw huis in de winter aangenaam warm. De vloerverwarming kan zowel warmte als verkoeling geven. Bovendien zorgt de mechanische ventilatiesysteem er automatisch voor dat het binnenklimaat altijd aangenaam is. Energie wekt u deels zelf op met zonnepanelen.

Op de hoogte blijven van de verdere nieuwbouwprojecten van GroenWest?
Meld u dan hier aan voor de digitale nieuwsbrief.

 

  • Zonnepanelen op het dak, een uitstekende isolatie, de mechanische ventilatiesysteem dat CO2 wordt gestuurd, de vloerverwarming met een warmtepomp die de ‘ouderwetse’ cv-ketel vervangt en uw huis in de winter behaaglijk warm. Deze maatregelen maken van uw huis een energieneutrale woning en zorgen bovendien voor een altijd aangenaam binnenklimaat.
  • De woningen zijn voorzien van zonnepanelen;
  • De woningen worden volgens de nieuwste technieken gebouwd en zijn daardoor uitstekend geïsoleerd;
  • De mechanische ventilatie in de woningen worden automatisch geregeld;
  • De warmtevoorziening in huis verloopt via een warmtepomp;
  • De vloerverwarming levert zowel warmte als kou;