Futenlaan

U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

GroenWest en Bébouw-Midreth ontwikkelen op de Futenlaan in Vinkeveen, tussen winkelcentrum Zuiderwaard en zorgcentrum Zuiderhof, een nieuwbouwplan met 16 sociale huurappartementen. Een tweekamerwoning en 15 driekamerwoningen van circa 66 tot 77 vierkante meter. De huurprijzen zijn vanaf €607,45 (exclusief servicekosten, prijspeil 2019)

Uitgangspunten ontwerp
Het gebouw wordt drie woonlagen hoog en voorzien van een lift. Alle woningen liggen rond een portiek en kijken aan verschillende kanten uit over de omgeving. Op deze manier kan het een compact gebouw blijven en blijft er rond het gebouw ruimte voor groen. De begane grondwoningen hebben een tuin met een haag eromheen. De woningen op de verdiepingen krijgen een ruim balkon. Op de begane grond van het gebouw komt naast de entree een bergingencomplex met ook ruimte voor scootmobielen. Bij de ingang van het gebouw komt een openbaar parkeerterrein met 16 plekken.

Op de hoogte blijven van de verdere nieuwbouwprojecten van GroenWest?
Meld u dan hier aan voor de digitale nieuwsbrief.

Houd voor meer informatie deze pagina in de gaten of stuur uw vraag naar futenlaan@groenwest.nl

Kenmerken

Aantal appartementen
16
Duurzaamheid

Gasloos

De woningen zijn geheel gasloos, koken op gas is dus niet mogelijk. Het is alleen mogelijk om elektrisch te koken. In de keuken bevindt zich standaard een perilex aansluiting ten behoeve van elektrisch koken. In het project de Futenlaan wordt geen gas meer gebruikt. Alles is elektrisch. Zo zijn de appartementen voorzien van een lucht-warmte-pomp. Deze lucht-warmte-pomp haalt energie uit de lucht en zet deze om in energie waarmee de woning kan worden verwarmd. De lucht-warmte-pomp voorziet de woning ook van warm tapwater. De woningen worden verwarmd door middel van vloerverwarming. In de badkamer wordt een elektrische radiator geplaatst.

Toegankelijkheid

De woningen zijn gelijkvloers.