Den Oudsten

Het gebouw met 25 appartementen ligt in het zuidelijk gedeelte van het terrein aan het Meester Joekespad en de Van Slingelandtlanen in Woerden. Er komen twee typen appartementen: acht tweekamerappartementen (49m2) en zeventien driekamerappartementen​ (69m2). GroenWest koopt de woningen van ontwikkelaar De Vries en Verburg en Heus Beheer.

Mooie aanvulling op het huuraanbod
GroenWest is blij met deze ontwikkeling. Karin Verdooren (directeur-bestuurder GroenWest) licht toe: “Deze appartementen zijn een mooie aanvulling voor woningzoekenden in Woerden. In de groep die in aanmerking komt voor een lagere huur zitten mensen te springen om woonruimte. Deze appartementen bieden een mooie kans om betaalbaar te huren in een leuke, ruim opgezette wijk, dichtbij het openbaar vervoer en op fietsafstand van het centrum van Woerden.” Naast deze appartementen verhuurt GroenWest op dit moment in het Staatsliedenkwartier bijna 350 woningen, zoals de flats aan de Van Slingelandtlanen en de eengezinswoningen aan de Fagellaan en de Talmalanen.

Op de hoogte blijven van de verdere nieuwbouwprojecten van GroenWest?
Meld u dan hier aan voor de digitale nieuwsbrief.

Gasloos

De woningen voldoen aan de eisen op het gebied van isolatie. Daarnaast wordt de nieuwe wijk gasloos. De appartementen worden verwarmd en gekoeld door middel van een bodem-warmte wisselaar. Dit verlaagt de CO2-uitstoot. De nieuwbouw op het Den Oudstenterrein sluit zo aan bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

De woningen zijn gelijkvloers.