Projecten

Weergavetype

Utrecht Nieuwbouw

GroenWest en Bébouw Midreth bouwen 58 huurwoningen in Poortrijk, Leeuwesteyn blok 12A (Leidsche Rijn). De advertentie voor deze woningen op WoningNet Regio Utrecht is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk. Kandidaten zullen in de loop van deze...

Vinkeveen Nieuwbouw

Op 18 juni 2019 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

Woerden Nieuwbouw

Op 6 mei 2019 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

Utrecht Nieuwbouw

Op 27 september 2018 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

De Meern Nieuwbouw

Op 18 oktober 2018 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

Utrecht Nieuwbouw

Op 14 januari 2019 zijn de woningen gepubliceerd op WoningNet Regio Utrecht. U kunt niet meer reageren op dit nieuwbouwproject.

Montfoort Nieuwbouw

In 2017 tekenden gemeente Montfoort, GroenWest en Mon Fort* (Stichting Obliek) een intentieovereenkomst waarmee een haalbaarheidsonderzoek van start ging. De drie partijen onderzoeken of het mogelijk is om op de locatie van de voormalige...

Mijdrecht Nieuwbouw

  Nieuwbouwplan voor 24 appartementen in Mijdrecht in ontwikkeling Groenwest ontwikkelt op de Gosewijn van Aemstelstraat een nieuwbouwplan voor 24 sociale huurappartementen. De verouderde woningen op de...

Mijdrecht Nieuwbouw

GroenWest ontwikkelt aan de Prins Bernardlaan een nieuwbouwplan voor 21 sociale huurappartementen. De verouderde woningen op de huisnummers 13 tot en met 21 worden gesloopt en er komt op deze prachtige, groene locatie een langwerpig...

Woerden Nieuwbouw

Het gebouw en alle woningen zijn in juli 2018 opgeleverd en verhuurd. U kunt niet meer reageren op de woningen van Pius X. Vrijkomende woningen adverteren wij via WoningNet. In het Schilderskwartier in Woerden bouwt GroenWest 30 appartementen...

Woerden Nieuwbouw

Sociale verhuur en vrije sector Woerden/Zegveld Nieuwbouw Midden in Zegveld is met de sloop van de voormalige basisschool De Pionier een locatie vrijgekomen voor nieuwbouw. Het Dorpsplatform Zegveld en coöperatie Zegveld Zorgt willen graag dat op...

Abcoude Nieuwbouw

Fase 2 van Land van Winkel bestaat uit 11 appartementen en 10 eengezinswoningen. U kunt niet meer reageren. Alle woningen zijn verhuurd en opgeleverd. Vrijkomende woningen in dit project adverteren wij via WoningNet.

Woerden Nieuwbouw

Op steenworp afstand van het centrum van Woerden, op het voormalige Campina-terrein, staat het woonzorgpand van GroenWest. De 32 appartementen worden door zorginstelling Philadelphia Zorg verhuurd aan cliënten.

Woerden Nieuwbouw

Woningcorporatie GroenWest en BAM wonen hebben samen het voormalige FNV-kantoor in Woerden verworven. Het is een belangrijke mijlpaal voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein Middelland naar een woon- en werkgebied. GroenWest en BAM willen het...

Woerden Groot onderhoud

Het groot onderhoud aan 28 eengezinswoningen aan De Deel en De Til in Kamerik gaat maandag 2 september van start. We verwachten dat de werkzaamheden eind januari 2020 zijn afgerond.

Woerden Groot onderhoud

Voor 35 eengezinswoningen en 14 beneden-/bovenwoningen is GroenWest gestart met de voorbereidingen voor groot onderhoud.

Woerden Groot onderhoud

Voor 118 meergezinswoningen aan Wederikveld 1 t/m 85 (oneven) en Veldbloemenlaan 1 t/m 53 (oneven) zijn de voorbereidingen voor groot onderhoud in volle gang. We verwachten in oktober te kunnen starten met de werkzaamheden.

Linschoten Groot onderhoud

GroenWest start in september met groot onderhoud aan 53 eengezinswoningen aan Gijsbert van Stoutenborchstraat en omgeving in Mijdrecht. We verwachten in maart 2020 de werkzaamheden afgerond te hebben.