Website WoningNet Regio Utrecht vernieuwd

WoningNet regio Utrecht vernieuwd
De website van WoningNet regio Utrecht is vernieuwd en er zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Hieronder vindt u een tweetal wijzigingen. We vragen u verder om de gegevens bij uw inschrijving aan te vullen.

Inloggen met uw e-mailadres
Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres als gebruikersnaam en niet meer met uw registratienummer. U hoeft alleen op bevestigen te klikken als u voor de eerste keer inlogt met uw registratienummer. Als uw e-mailadres wordt gebruikt bij meerdere inschrijvingen en dus niet uniek is, blijft u inloggen met uw registratienummer.

Woonwensen opnieuw invullen
WoningNet kon uw woonwensen helaas niet mee verhuizen. Het is daarom belangrijk om opnieuw uw woonwensen in te vullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Woonwensen vult u uw wensen in.

Voornaam invullen
Er is in uw profiel een veld bijgekomen waar u uw voornaam kunt invullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Huishoudsamenstelling en inkomen vult u uw voornaam en die van uw eventuele medeaanvrager en/of kinderen in.

Ga naar www.woningnetregioutrecht.nl voor een overzicht van alle wijzigingen.