Schadeherstel na storm

Dankzij de inzet van onze ketenpartners en aannemers en de flexibiliteit en het begrip van onze huurders zijn een week na de storm praktisch alle schades verholpen. Wij bedanken alle betrokken voor hun inzet en bijdrage!

Storm op 18 januari

Update 21.00 uur:
Heeft u vandaag bij ons stormschade gemeld aan dak, dakraam of dakgoot van uw woning? De meest urgente schadegevallen worden morgen hersteld. De bewoners van deze woningen zijn hierover geïnformeerd. Overige schademeldingen worden zo snel mogelijk daarna door een van onze aannemers gerepareerd. Ook hebben wij extra mankracht ingezet voor het opruimen van dakpannen, et cetera. 

Update 13.30 uur:
Onze aannemers kunnen de herstelwerkzaamheden (aan daken) weer hervatten. Spoedreparaties worden als eerste uitgevoerd.

Update 11.30 uur:
Momenteel raast de storm met orkaankracht over ons land. Houdt u er rekening mee dat het op dit moment niet mogelijk is voor onze aannemers om reparaties aan daken uit te voeren. Dit vanwege het veiligheidsrisico. Zodra het weer mogelijk is, worden de reparaties hervat.

Bij spoedeisende situaties vanwege de storm raden wij u aan eerst 112 te bellen. Denkt u bijvoorbeeld aan rijen dakpannen die van het huis waaien of omvallende bomen.

Wij adviseren u om de ramen en deuren gesloten te houden en zaken als tuinmeubelen binnen te zetten of vast te maken.  U kunt uw meldingen wel gewoon aan ons blijven doorgeven.