Kom naar het WoonEvent op 6 februari!

Op woensdagavond 6 februari organiseert Floqz (platform voor woningzoekenden) een WoonEvent, in samenwerking met de provincie Utrecht, de gemeente Woerden, GroenWest en partijen zoals makelaars en hypotheekadviseurs. Het evenement vindt plaats in de kapel naast verpleeghuis Weddesteyn (Utrechtsestraatweg 50 in Woerden). Het WoonEvent richt zich in het bijzonder op woningzoekenden met een jaarinkomen tussen € 0,- en € 60.000,-.

Klik hier om u aan te melden. Wees er snel bij want er is beperkt ruimte!

Waarom een WoonEvent voor u?
U zoekt andere woonruimte en bekijkt de mogelijkheden. Het WoonEvent biedt u een ontmoetingsplek, om inspiratie op te doen en vragen te stellen:

  • welke woonwensen heb ik/wat wil ik?
  • welke financiële mogelijkheden heb ik?
  • welke regelgeving geldt er in de huur- en in de koopsector?
  • is verhuizen naar bestaande woningen beter, of wordt het nieuwbouw?
  • welke andere woonvormen zijn er ?
  • kan ik samen met andere woningzoekenden iets opstarten?
  • welke beschikbare woningen zijn er en waar vind ik ze?

Wat gaat u doen op het WoonEvent?
Tijdens het WoonEvent staat uw woonvraag centraal. Specialisten staan voor u klaar om uw woonvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. In een ontspannen setting aan tafels kijken zij met u naar de meer bekende oplossingen. Welke oplossingen zien deze partijen voor u, vanuit hun vakgebied?

Daarnaast is er een ruimte waarin we samen op zoek gaan naar onbekende oplossingen. Op ideeën komen waar we nog niet eerder aan gedacht hebben. U ontmoet andere woningzoekenden en kunt inspiratie opdoen over minder voor de hand liggende vormen van wonen, zoals woongroepen. 

U heeft alle ruimte voor persoonlijke vragen, want voor elke ongeveer zes bezoekers staat een medewerker van het WoonEvent klaar. Als u dat wilt, helpen zij u aan de juiste specialist of brengen u in contact met gelijkgestemde woningzoekenden.

In slechts twee uur krijgt u uitgebreide informatie om uw keuze te kunnen maken op de woningmarkt. Erg efficiënt, leuk en inspirerend!