Huurdersbijeenkomsten in september

Denkt u wel eens na over uw woonomgeving, uw woning of hoe GroenWest zaken zou kunnen aanpakken? Kom dan naar één van onze huurdersbijeenkomsten in september! Huurdersvereniging Weidelanden en GroenWest gaan dan graag met u in gesprek. De bijeenkomst staat in het teken van delen en leren van elkaar. Uw mening telt! Komt u ook?

Wat gaan we doen?

De avond start met een korte, gezamenlijke introductie. Daarna kunt u zich aansluiten bij één van de groepen. Elke groep bespreekt een ander onderwerp. Ook kunt u op deze avond in gesprek gaan met Huurdersvereniging Weidelanden of medewerkers van GroenWest.

De onderwerpen van de groepsgesprekken

U kunt zelf kiezen zelf bij welk gesprek u aansluit. De onderwerpen zijn:

 1. Huurdersbetrokkenheid
  Wat zijn de bevoegdheden van de huurdersvereniging? Hoe kunt u zelf iets inbrengen, zodat de huurdersvereniging weet wat er bij u speelt en wat u belangrijk vindt? En misschien wilt u wel een bijdrage leveren aan de huurdersvereniging.
 2. Dienstverlening
  Er gaat iets mis of u heeft een idee voor een verbetering: hoe pakt u het aan? En wat betekent klantgerichte dienstverlening van GroenWest voor u?
 3. Duurzaamheid
  GroenWest streeft naar energiezuinigere woningen en investeert daar volop in. We zijn benieuwd hoe u daarover denkt.
 4. Leefbaarheid
  U kent uw buurt. U weet wie kwetsbare bewoners zijn en wie zich actief inzetten in de wijk. Wat zijn uw ideeën om te bouwen aan een veilige en leefbare woonomgeving?
 5. Wonen en zorg
  De vraag naar woningen waar je ook als je ouder wordt nog lang zelfstandig kunt blijven wonen, groeit. Hoe gaan we hier mee om? Wat signaleert u in uw omgeving?
 6. Onderhoud
  Prettig wonen heeft ook te maken met de kwaliteit van de woningen. GroenWest is bezig het woningaanbod te verbeteren en doet onderhoud. Heeft u ideeën en suggesties op het gebied van onderhoud? Hoe kijkt u hiernaar?

Wanneer, waar en hoe laat?

12 september

Restaurant De Hoge Weide

Ab Harrewijnstraat 45

3544 AL Utrecht

19 september

Partycentrum Willisstee

Pieter Joostenlaan 24

3448 XR Wilnis

26 september

Kerkelijk centrum Het Baken

Beneluxlaan 3

3446 BK Woerden

 

28 september

Zalencentrum Sint Joseph

Heilig Levenstraat 4

3417 HL Montfoort

 

De inloop start steeds om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur en we sluiten af rond 21.30 uur met een hapje en een drankje.

Komt u ook? Meld u aan!

Vergeet u niet te vermelden op welke avond u aanwezig bent?