GroenWest steekt handen uit mouwen bij aftrap jubileumjaar

Vandaag bestaat woningcorporatie GroenWest 100 jaar. De corporatie trapt dit bijzondere jubileumjaar af door op drie locaties de handen uit de mouwen te steken voor haar huurders. “Wij, en onze rechtsvoorgangers, zetten ons al 100 jaar in voor onze huurders en vandaag zetten we graag een stapje extra”, aldus Karin Verdooren, directeur-bestuurder van GroenWest. GroenWest organiseert gedurende het jubileumjaar feestelijke activiteiten voor en vooral samen met haar huurders!

Handen uit de mouwen op drie bijzondere locaties
Medewerkers van GroenWest zijn vandaag aan de slag gegaan op drie bijzondere locaties. Bij de Stadspoort in Woerden, de Amerpoort in Vinkeveen en de Lindewaard in Linschoten hebben zij de handen uit de mouwen gestoken om de woonomgeving van de huurders daar net iets mooier te maken. Samen met bewoners is er geklust, geschilderd en in de tuin gewerkt. De bewoners hebben genoten van alle aandacht en zijn blij met hun opgefriste woonomgeving. Shakira Oskam, bewoonster van de Amerpoort in Vinkeveen zei het als volgt: “We vinden het ontzettend leuk dat medewerkers van GroenWest het samen met ons wat netter en mooier hebben gemaakt. Maar het was vooral ook heel gezellig!”

Het begin van een feestelijk jaar
Deze actie is slechts het begin van een aantal feestelijke activiteiten die door GroenWest worden georganiseerd. “Gedurende het hele jaar organiseren wij verschillende feestelijke activiteiten en evenementen voor en vooral samen met onze huurders. Zo trekken we onder andere de wijken in voor een praatje met koffie, organiseren we een fietstocht door het Groene Hart, nodigen we kinderen uit om mee te doen aan een bijzonder bouwproject en zetten we in het najaar onze deuren open om zo een kijkje te bieden in de wereld van de woningcorporatie. Op de hoogte blijven? Kijk op www.groenwest.nl/100-jarig-jubileum/ en check onze sociale media.