GroenWest deelt eerste, duurzame cadeautjes uit

GroenWest viert dit jaar haar 100-jarig jubileum en doet dat samen met al haar huurders. Deze maand ontvangen alle huurders een bijzonder cadeau: een duurzame set ledlampen. Afgelopen maandag zijn de eerste exemplaren uitgedeeld. “Een superleuke actie!”, aldus de huurder die als eerste de ledlampen kreeg. Een cadeau dat energie bespaart en bijdraagt aan een beter klimaat. Zo gaat GroenWest samen met haar huurders op weg naar duurzaam en comfortabel wonen. 

Superleuke actie
Mevrouw Van Elverding uit Montfoort was de eerste huurder die de set ledlampen kreeg. “Ik vind het een superleuke actie. Ik woon hier al 28 jaar, wanneer krijg je nou een cadeautje?” Ook haar buurvrouw, mevrouw Van Soest was erg enthousiast. “Wat een leuk initiatief!” De rest van de avond heeft GroenWest nog veel meer mensen blij gemaakt. 

Langs de deuren
“In november gaan wij bij al onze huurders langs om de ledlampen uit te delen. We hebben gekozen voor een duurzaam cadeau, dat niet alleen onze huurders energie bespaart, maar ook bijdraagt aan een beter klimaat”, aldus Karin Verdooren (directeur-bestuurder van GroenWest). Van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur worden de ledlampen uitgedeeld. Wanneer huurders niet thuis zijn, kunnen zij met het niet-thuiskaartje op verschillende zaterdagen in een aantal buurthuizen het cadeautje ophalen. Meer informatie over deze actie en de afhaalpunten is te vinden op www.groenwest.nl

Jubileum
Het jubileum van GroenWest staat in het teken van ontmoeten en verbinden, en duurt tot 15 maart 2020. Tot die tijd zal GroenWest nog een aantal leuke activiteiten voor, en vooral met, huurders organiseren. In het komende bewonersblad staan de activiteiten voor het komend half jaar.

Copyright: GroenWest/Rianne den Balvert