De GroenWest Tuinklusbus gaat op pad

Woningcorporatie GroenWest viert dit jaar haar 100-jarig jubileum en doet dat samen met al haar huurders. “Samen met bewoners maken wij de tuin winterklaar. Naast dat wij lekker aan de slag gaan, is er altijd tijd voor een praatje. Ontmoeting staat centraal!”, aldus Karin Kreemers Blokland, woonconsulent van GroenWest.

Aftrap in Mijdrecht
De Tuinklusbus is 11 en 12 november gestopt in Mijdrecht bij de Korenmolen. GroenWest heeft daar de tent opgezet en onder het genot van een kop koffie is de dag goed begonnen. “Wat fantastisch dat wij samen de tuin aanpakken. Ik heb nu meer daglicht in de kamer.”, aldus bewoner Francis.

Tuinklusbus rijdt door naar Woerden
De Tuinklusbus is donderdag 14 november ook in woerden gestopt. “De sfeer zat er goed in! Heel erg leuk om samen met de gemeente, bewoners, Van Ginkel, partner van GroenWest, en collega’s te doen.”, aldus Ingrid Blokland, woonconsulent van GroenWest.

Jubileum
Het jubileum van GroenWest staat in het teken van ontmoeten en verbinden, en duurt tot 15 maart 2020. Tot die tijd zal GroenWest nog een aantal leuke activiteiten voor, en vooral met, huurders organiseren. In het komende bewonersblad staan de activiteiten voor het komend half jaar.

 

 

Copyright: GroenWest/Rianne den Balvert