De GroenWest Babbelbus is een succes

Woningcorporatie GroenWest bestaat dit jaar 100 jaar en dat wordt gevierd. Eén van de feestelijke activiteiten is de Babbelbus. De tweede Babbelbus is gestopt in Woerden en Wilnis. “Wij hebben veel huurders gesproken die de Babbelbus een leuk initiatief vonden en ons meteen uitnodigde voor een volgende keer. Kortom, het was een geslaagde dag!”, aldus Hilmar Hakvoort van GroenWest. GroenWest organiseert gedurende het jubileumjaar nog meer feestelijke activiteiten voor en samen met haar huurders!

Woerden en Wilnis
De Babbelbus is op woensdag 17 juli gestopt in Woerden bij Tournoysveld en bij Zegveld op het parkeerterrein naast de Florijn op de Middenweg en in Wilnis bij Burgemeester de Voogtlaan 2 t/m 72 en Burgemeester Padmosweg 214 t/m 268. GroenWest heeft de tent opgezet en stond met een kop koffie, thee en chocolade klaar om met huurders in gesprek te gaan. Ook hadden huurders de gelegenheid om online een reparatieverzoek in te dienen en kon er gesjoeld worden.

Babbelbus rijdt door het Groene Hart
De volgende Babbelbus stopt op woensdag 11 september in de gemeentes Montfoort en Utrecht. “De komende maanden trekken wij een aantal keer het werkgebied in om met een kop koffie in gesprek te gaan”, aldus Laura Nieuwland. Bent u nieuwsgierig of de Babbelbus ook in uw wijk langskomt? Kijk op www.groenwest.nl/jubileum/babbelbus en houdt onze sociale media in de gaten.