Een parkeerruimte

GroenWest verhuurt ook parkeerruimte. Heeft u belangstelling voor een parkeerplaats of garage? Neemt u dan contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000. Via de website Woningnet kunt u zien of er parkeerplaatsen en/of garages worden aangeboden.  

Veel gevraagd over Een parkeerruimte

Hoe kan ik de huur van mijn scootmobielruimte/ elektrische fiets / oplaadpunt opzeggen?

U kunt de opzegging doorgeven door ons een e-mail (info@groenwest.nl) te sturen of een brief waarin u aangeeft niet langer gebruik te willen maken van de scootmobielruimte / oplaadpunt (GroenWest, Postbus 2171, 3440 DD Woerden). U heeft 1 maand opzegtermijn. De laatste huurdag dient op een werkdag te vallen.
Een opzegging moet altijd schriftelijk gebeuren door de hoofdhuurder en de medehuurder (als dit van toepassing is).

Wij nemen na ontvangst contact met u op voor het maken van een afspraak om de sleutels op te halen.

Kan ik een losse garage / parkeerplaats /berging huren? (die niet is gekoppeld aan een huurwoning)

Ja, dit kan. U kunt via Rooftrack reageren op leegkomende bergingen, garages en parkeerplaatsen. Als u geen inschrijving heeft bij WoningNet, neemt u dan contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl of via telefoonnummer: 088-0129000. 
Als u een garage van iemand anders wilt overnemen zonder dat deze is geadverteerd op Rooftrack, dan kunt u contact met ons opnemen en kunnen we het huurcontract omzetten.

Vult u onderstaand formulier in om te reageren op een garage, parkeerplaats of berging: 
Reactieformulier garage-parkeerplaats-berging.

Hoe vraag ik een oplaadpunt voor mijn scootmobiel/elektrische fiets aan, waar kan ik hem parkeren?

U kunt uw verzoek schriftelijk indienen via info@groenwest.nl. Wij pakken uw verzoek dan zo spoedig mogelijk op. Als er mogelijkheid is om u een oplaadpunt aan te bieden, dan wordt er een contract voor de huur van de scootmobielruimte of elektrische fiets afgesloten. U krijgt een plek toegewezen. De kosten voor een oplaadpunt / stalling zijn € 3,50 per maand (prijspeil 2021).

Moet ik een huurcontract voor een parkeerplaats tekenen?

In sommige gevallen wordt een parkeerplaats gecombineerd met een woning gehuurd. De twee horen dan onlosmakelijk bij elkaar. Hier tekent u één contract voor. In sommige gevallen zullen dit aparte contracten zijn. Ook mensen die geen auto hebben betalen daarvoor en kunnen de parkeerplaats niet opzeggen.

Als u een parkeerplaats huurt die niet is gekoppeld aan een woning, dan tekent u een huurcontract alleen voor de parkeerplaats.

Ik wil een melding maken van een storing aan de parkeergarage van het Defensie-eiland. Wat moet ik doen?

U kunt dit doorgeven aan het bestuur van de VvE via de mail: info@vvedefensieeiland.nl.  Het bestuur zal dan opdracht geven tot reparatie. Test goed of de afstandsbediening echt stuk is, controleer daarom ook of de batterij het nog goed doet. Als de batterij het niet meer doet, dan zult u deze zelf moeten vervangen. 

De afstandsbedieningen worden beheerd door de leverancier en die handelt uit veiligheidsoverwegingen alleen met de VvE. Als u storingen wilt doorgeven of vragen heeft over een afstandsbediening, dan kunt u dit ook mailen naar: info@vvedefensieeiland.nl.

Een nieuwe handzender kost: €100,-
De borg voor een nieuwe handzender: €250,-
De borg wordt bij teruggave terugbetaald, de aankoopprijs niet.
Bij mogelijk misbruik wordt de zender geblokkeerd.
De VVE houdt een administratie bij van de uitgegeven zenders en borg.