Daken

Heeft u een reparatieverzoek voor uw dak? Dan kunt u uw melding aan ons doorgeven via Indienen Reparatieverzoek.

Veel gevraagd over Daken

De dakgoot is verstopt, is stuk en/of lekt.

U kunt uw reparatieverzoek bij ons indienen via Indienen Reparatieverzoek. Ook kunt u contact met ons opnemen via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp..

Ik heb een reparatieverzoek voor mijn dak. Wat kan ik doen?

Als blijkt dat het dak stuk is of lekt, dan kunt u contact opnemen met ons voor het repareren of vervangen van dakconstructie (waaronder dakkapel, dakluik en dakkoepel), dakbeschot, dakisolatie, dakpannen of andersoortige dakbedekking. U kunt een reparatieverzoek indienen via deze link: Indienen Reparatieverzoek

Ik heb een vogelnest op mijn huis. Kunnen jullie deze verwijderen?

Wij kunnen het vogelnest niet zomaar verwijderen. We zijn namelijk gebonden aan de Natuurwet. Hiervan mogen we geen intacte nesten verwijderen. 

Wanneer er sprake is van vogels die ernstige overlast veroorzaken, kunt u dit melden via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp.

We hebben de volgende gegevens van u nodig:

  • NAW-gegevens
  • Omschrijving van de klacht (aantal vogels, nesten, overlast e.d.)
  • Locatie waar de overlast plaatsvindt: (goot, onder de dakpannen, in de schoorsteen, elders)
  • Kunt u eventueel foto’s sturen van de overlastplaats/veroorzaker?

Wanneer er als gevolg van vogelnesten lekkage is ontstaan in uw woning of verstopping van rookgaskanalen, dan zijn we genoodzaakt de vogelnesten te verwijderen. Neem hiervoor ook contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp.

Ik heb een vraag over antennes op het dak van mijn complex. Bij wie kan ik terecht?

Als u vragen heeft over straling, dan kunt u contact opnemen met het Antennebureau. Zij zijn verantwoordelijk voor de plaatsing van de antennes en kunnen inhoudelijk alles uitleggen over antennes.
Contactgegevens:
Telefoonnummer: 0900 - 268 36 63 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00, lokaal tarief)
E-mail: info@antennebureau.nl

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp..