Bewonerscommissie

Een bewonerscommissie is een groep huurders van een gebouw, straat of buurt, die met ons in gesprek gaat. Zij komt op voor de algemene belangen van alle huurders in een complex, straat of buurt. Voor individuele vragen gaan huurders direct met GroenWest in gesprek.

Veel gevraagd over Bewonerscommissie

Wat is een bewonerscommissie?

Een bewonerscommissie is de gesprekspartner en vertegenwoordiger van een groep bewoners van een gebouw, straat of buurt. De commissie wordt gevormd door ten minste drie bewoners die zich hiervoor vrijwillig hebben aangemeld. Zij komen op voor de belangen van de bewoners. Wij waarderen de inzet en betrokkenheid van de commissieleden enorm. Bewonerscommissies dragen bij aan de leefbaarheid in de wijk. 

Meer informatie leest u hier: Algemene informatie Bewonerscommissies

Is er in mijn complex een bewonerscommissie?

Wij kunnen dit voor u opzoeken. Neem contact met ons op via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp.

Hoe kun je een bewonerscommissie oprichten?

We gaan hier graag met u over in gesprek. Alles over het oprichten van een bewonerscommissie kunt u bespreken met de woonconsulent die in de wijk werkt waar u woont. U kunt hiervoor contact opnemen via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp..

Meer informatie leest u hier: Algemene informatie Bewonerscommissies