Leefbaarheid

GroenWest maakt zich sterk voor leefbare buurten. Want: goed wonen, is wonen in een leefbare buurt. Een omgeving waar mensen zich thuis voelen. Waar goede voorzieningen zijn. Waar het schoon en veilig is.

Met wie werken we samen?
Wonen, welzijn, zorg en leefbaarheid kun je niet los van elkaar zien. Daarom streeft GroenWest naar intensieve samenwerking met bijvoorbeeld de gemeente, de wijkagent en de zorg.

Ogen en oren in de wijk, iets voor u?
U weet het best hoe het is bij u in de wijk. Heeft u goede ideeën of wensen? Die horen wij graag. Wij willen daarom graag met u in contact komen. Op die manier kunnen we samen werken aan een prettige leefomgeving. 

Actieve betrokken huurders die zich willen inzetten voor de wijk waar ze wonen, noemen we ook wel 'ambassadeurs'. Wilt u meer weten hierover, of wilt u zich graag aanmelden als ambassadeur? Dit kunt u doen via info@groenwest.nl. 

Veel gevraagd over Leefbaarheid

Wat wordt er bedoeld met leefbaarheid?

Algemeen

De leefbaarheidsinzet is er op gericht om de complexen en/of de woonomgeving schoon, heel en veilig te houden. Dit doen we samen met de bewoners. Bewoners hebben zelf vaak goede initiatieven of ideeën om de woonomgeving te verbeteren. Hier werken wij dan graag aan mee. Denk bijvoorbeeld aan een buurtbarbecue, of een dagje met de buren de wijk schoonmaken.

Heeft u een goed idee? Laat ons dit dan weten. Wij gaan graag met u hierover in gesprek. Neemt u dan contact op met ons via e-mailadres: info@groenwest.nl, via telefoonnummer: 088-0129000 of via WhatsApp.

Mag ik een eigen bedrijf beginnen op mijn woonadres?

Algemeen

Onder bepaalde voorwaarden mag dit. U kunt een schriftelijke aanvraag indienen via info@groenwest.nl. Stuurt u hierbij het volgende formulier getekend mee: Voorwaardenformulier voor een eigen bedrijf aan huis.

Wij beoordelen na ontvangst van uw aanvraag en het getekende formulier of u een eigen bedrijf mag hebben in uw woning.