Verzekering van uw woning

GroenWest zorgt voor een opstalverzekering voor alle woningen die zij verhuurt. U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van andere verzekeringen zoals een inboedel- of wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze kunt u niet bij GroenWest afsluiten.

Veel gevraagd over Verzekering van uw woning

Mijn gevolgschade wordt niet vergoed door mijn inboedelverzekering. Wat kan ik nu doen?

Schade aan de inboedel in uw woning is voor uw eigen inboedelverzekering.

Kan uw verzekeringsmaatschappij u niet helpen? Dan kunt u aansprakelijk is voor de schade en dat de schade op GroenWest kan worden verhaald. Vermeld u in uw e-mail goed uw naam, adresgegevens, de omschrijving van wat er aan de hand is en uw verzoek aan ons. Ook vragen wij u om een schriftelijke bevestiging van uw verzekeringsmaatschappij waarin staat dat zij u hiermee niet kunnen helpen.

Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk oppakken en u een terugkoppeling geven van onze bevindingen en eventuele vervolgacties.

Ik heb schade door inbraak of vandalisme. Wat kan ik doen?

Neem contact op met ons via telefoonnummer: 088-012 90 00. Wij geven de aannemer dan opdracht om de schade te herstellen. Graag ontvangen wij van u nog wel het proces verbaal voor onze verzekering. Mochten wij het proces verbaal niet binnen twee weken hebben ontvangen, dan brengen wij de kosten van herstel bij u in rekening.

Ik heb schade door vuurwerk. Wat kan ik doen?

Neem contact op met ons via telefoonnummer: 088-012 90 00. Wij helpen u dan verder.

Er is stormschade aan de woning. Wat kan ik doen?

Alle niet verwijtbare schadegevallen door de storm worden door GroenWest gerepareerd/vergoed. Neem contact op met ons via telefoonnummer: 088-012 90 00. Wij helpen u dan verder.

Ik heb schade door bijvoorbeeld lekkage of brand. Wat kan ik doen?

Gaat u eerst na bij uw eigen inboedelverzekering of zij de schadeafhandeling kunnen doen.

Kan uw verzekeringsmaatschappij u niet helpen? Dan kunt u aansprakelijk is voor de schade en dat de schade op GroenWest kan worden verhaald. Vermeld u in uw e-mail goed uw naam, adresgegevens, de omschrijving van wat er aan de hand is en uw verzoek aan ons. Ook vragen wij u om een schriftelijke bevestiging van uw verzekeringsmaatschappij waarin staat dat zij u hiermee niet kunnen helpen.

Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk oppakken en u een terugkoppeling geven van onze bevindingen en eventuele vervolgacties.

 

 

En verder

Ja Nee