Coronavirus hulpinitiatieven

We bevinden ons in ingewikkelde tijden. Zorg goed voor jezelf en zorg goed voor elkaar. Door het hele land zijn er hartverwarmende initiatieven ontstaan om mensen te helpen tijdens het coronavirus. GroenWest draagt dit een warm hart toe.

De overheid heeft opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven en op minimaal anderhalve meter afstand van omstanders te blijven. De minister-president vertelde in zijn speech "Let op elkaar" en de Koning gaf aan dat we "Het coronavirus niet kunnen stoppen, het eenzaamheidsvirus wel".  GroenWest heeft per gemeente een initiatiefnemer genoemd. Er zijn nog meer initiatiefnemers die iets organiseren tijdens het coronavirus. Op Google kunt u vele initiatieven verder vinden.

De luisterlijn
Nu iedereen in het hele land sociaal contact moet mijden, kan het voorkomen dat er bezorgdheid en angst is. De Luisterlijn kan een uitkomst bieden. Want praten helpt en zorgt geregeld voor opluchting. Wilt u gebruik maken van de Luisterlijn? U kunt hen bereiken op het nummer 0900-0767. Voor meer informatie over de Luisterlijn kunt u de website bezoeken.